Raskas Apukuutio

From the Portal Wiki
< Weighted Companion Cube
Revision as of 05:13, 13 June 2023 by Naleksuh (talk | contribs) (Reverting vandalism)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
Raskas Apukuutio kuten se esiintyy Portal 2-pelissä
The Enrichment Center reminds you that the Weighted Companion Cube will never threaten to stab you and, in fact, cannot speak.
GLaDOS

Raskas Apukuutio (usein viitataan Apukuutio) on usein toistuva esine Portalin universumissa. Se on melkein identtinen Raskaan Varastokuution kanssa, mutta Apukuutiossa on vaaleanpunainen sydän Aperture Sciencen logon tilalla.

Portalissa, Apukuutio annettiin Chellille, jotta se auttaisi häntä selvittämään testikammiossa 17. Jotta pelaaja pääsisi kammion lopussa olevaan uloskäyntiin, kuutio pitää pudottaa polttouuniin jotta se "pääsisi kärsimyksestään". GLaDOS käytti tätä hetkeä ärsyttääkseen Chellia heidän kohtaamisensa aikana. Kuitenkin, Apukuution voi nähdä ennen lopputekstejä kakun vieressä, joka viittaisi sen selviämiseen.

Apukuutio tekee tärkeän esiintymisen Portal 2: Lab Rat-sarjakuvassa, jossa se puhuu päähenkilön Doug Rattmanin kanssa. Tämä näyttää viittavan Portaliin, jossa GLaDOS kertoo, että Apukuutio ei voi puhua ja jos puhuisikin, sen neuvot tulisi jättää huomiotta.

Portal 2-pelissä, GLaDOS kiduttaa lyhyen aikaa Chelliä tuhoamalla Apukuutioita testikammiossa 7. Tässä kohdassa GLaDOS väittää kuutioiden olevan tuntevia, joka viittaisi kuutioilla olevan jonkin asteinen tai alkeellinen tietoisuus, kuten Tykeillä. Kuutio tekee myös esiintymisen Yhteistyöpelissä, mutta se on pelaajan ulottumattomissa. Kun Chell poistuu laitoksesta Portal 2 päätteeksi, palanut Apukuutio heitetään hänen peräänsä. Se kuutio ei ole Portal 2-tyylinen Apukuutio, vaan samanlainen kuutio kuin Portalissa. Valven mukaan se on sama kuutio, jonka pelaaja tuhosi ensimmäisessä Portalissa, joka nyt annetaan hänelle takaisin [1]. Portal 2-pelin Apukuutio hymisee Cara Mian melodiaa, jonka voi kuulla kun kuutio on lähettyvillä.

Asiaan liittyvät saavutukset

Portal

Veljessurma
Veljessurma
Selviydy keinolla millä hyvänsä.

Portal 2

Kolmen kopla
Kolmen kopla
Etsi piilotettu apukuutio yhteistyökammiosta
Massa säilyy
Massa säilyy
Riko sääntöjä testikammio 07:ssä

Galleria

Triviaa

  • Pelaajat, jotka ennakkotilasivat Portal 2-pelin Steamista saivat Apukuutiopinssi-esineen. Se on pinssiesine, jossa on Apukuutio portaaleiden sisällä, Team Fortress 2-peliin. Pelaajat, jotka ovat pelanneet jokaista peliä Potato Sacki-pakkauksessa, saivat Herätysavustajan pinssin, jolla on sama malli.
    • Lisäksi yksi mahdollisista nimistä tekoälyroboteille Offline-harjoittelussa tai serverin kautta mahdollistettu, on Apukuutio.

Katso myös

Lähteet