Hyppylevy

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search
This next test involves the Aperture Science Aerial Faith Plate. It was part of an initiative to investigate how well test subjects could solve problems when they were catapulted into space. Results were highly informative: They could not. Good luck!
GLaDOS
Hyppylevy Portal 2-pelissä.

Aperture Sciencen Hyppylevy on otettu käyttöön Portal 2-pelissä. Tämä laite laukaisee pelaajat ennalta-asetettuun vauhtiin ja korkeuteen, jotta he pääsisivät tiettyyn kohtaan testikammiota tai kuilun yli hypätäkseen. Sitä voidaan käyttää yhdessä portaalien kanssa ja levyjen liike-energiamäärän säilytysmahdollisuus tekee niistä tehokkaan siirtymisvälineen, jos halutaan mennä kauas tai muuten pääsemättömiin paikkoihin.

Hyppylevyt voivat myös laukaista minkä tahansa siihen asetetun esineen ja ne esineet matkaavat saman matkan samalla nopeudella ja korkeudella kuin pelaajakin, esineen painosta tai muodosta huolimatta. Niiden mekanismi on suunniteltu siten, että pelaaja laukaistaan joko ylös, eteenpäin tai taaksepäin. On vain yksi tapaus, jossa levy laukaisee sinut sivuttain. Tämä tapahtuu pelin viimeisillä luvuilla, juuri kun Wheatley suunnittelee tappoasi.

Havainnollistukset

Aiheeseen liittyvät saavutukset

Portal 2

Lentotykki
Lentotykki
Singauta tykki hyppylevyllä ilmaan