Eläinkuningastykki

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search
Eläinkuningas
"If the Earth is currently governed by a manner of animal king, sentient cloud, or other governing body that either refuses to or is incapable of listening to reason, th-"
Aperture Science Announcement System Announcer

Eläinkuningas on suuri Tykki, joka esitellään Portal 2-pelin 1. luvussa, Kuulutus.

Yleiskatsaus

Eläinkuningas esiintyy ensimmäisen kerran "Eläinkuninkaan Valtaus"-tiedotteen diaesityksessä, kun Kuuluttaja on antamassa ohjetta mitä tehdä, kun Maapalloa valtaa "eläinkuninkaat, tietoinen pilvi tai muu elin, joka ei halua kuunnella tai ei pysty kuuntelemaan järkeä" ennenkuin ääni katkeaa.

Diaesityksessä Eläinkuningas esiintyy suurena Tykkinä, jota peittää leopardikuvioinen tekstuuri ja sen päällä on kruunu. Se tiputtautuu suureen amphiteatteriin ja avautuu aiheuttaen ihmisten joko pakenevan tai kumartuvan sille.

Eläinkuningas esiintyy uudestaan amphiteatterin takaosassa (teatteri saattaa olla sama kuin diaesityksessä, vaikka muotoilu on erilainen) Tykkioopperan aikana pelin viimehetkillä. Ooperassa sen näyttää soittavan syvää bassosointua.

Triviaa

  • Pienempi versio Eläinkuninkaasta (ilman kruunua) näytetään Aperture Investment Opportunity #3 -videolla.
  • "Animal King" (suom. Eläinkuningas) on Aperture Sciencelle vuonna 1998 rekisteröity tavaramerkki.
  • PAX Prime 2012 -tapahtuman aikana Seattlessa, Portal 2 käsikirjoittajat Chet Faliszek ja Erik Wolpaw paljastivat, että Chell piti löytää kadonnut tykkiheimo ja että Eläinkuningastykin piti naittaa yksi tykeistään Chellille[1].

Galleria

Videot

Katso myös: Videos

Eläinkuningastykki, joka esiintyy Chamberlock informational videos.

Lähteet

Katso myös