Cave Johnsonin äänirepliikit

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search

Tässä on täysi lista Cave Johnsonin äänirepliikeistä Portal 2-pelissä.

50-luku

70-luku

80-luku

Testikammioiden välissä

Sisäpuhelinviestit VITRIFIED-ovista

Poistettuja ja pidennettyjä repliikkejä

Huomaa: Paksunnetut repliikit käytettiin pelissä.

50-luku

 • Labran pojat olivat järkkymättömiä siitä, etten antaisi vinkkejä näissä testeissä. Ollakseni rehellinen, he ajattelevat minun pilaavan tulokset pelkästään sinulle puhumisella. Hizensteinin that I do not give you any hints on these tests. To be honest, they think I'm spoiling the results just by talking to you. Heisenbergin epätarkkuusperiaate ja niin edespäin. Annan heille jotain käytännöllisempää, josta he voisivat olla epävarmoja. Heidän seuraava palkkansa. Kuitenkin, kumottu. Jos sinä uskot minun vaikuttavan sinun päätöksiisi millään tavalla, älä pelkää sanoa sitä. En ole lasista tehty. Se muistuttaakin minua: Caroline, onko meillä lasista tehtyä aluetta vielä? Tehdäänpä sellainen, Caroline.
 • Cave Johnson taas. Haluan vain varoittaa: seuraava testi on vaarallinen. Joten jos vahingoitut, siellä on olemassa ensiapuasema lähistöllä. Oih! Ellet sitten osallistu kaksoissokeaan hätähoitokokeiluun. Silloin se on vain lume-ensiapua. Hetki pieni, annas kun katson mikä tämä testi on… [sivujen kääntymistä] Uh huh. Uh huh. Ei vaan. En välittäisi siitä. Mitä?
 • Caroline, uskotko kenenkään selviytyvän näin pitkälle? Pitäisikö minun edes vaivautua tekemään viestiä? Mitä? Kyllä, tiedän miten sen saa pois päältä. Ei, en halua sitä pois päältä... OK, nyt minä haluaisin sen pois päältä.
 • Kuulet tämän viestin, koska ylität kokeiden väliset sillat hyvin hitaasti. Labran poikien mukaan se voi johtua pelkoreaktiosta. Noh, kuten viisas mies joskus sanoi, “ei ole mitään pelättävää, kuin pelko itsessään ja ehkä pienestä kohtalaiseen luiden hyytelöitymistä.” Lisäksi, lainatakseni voodoo-huijausta, joka tunnetaan myös “psykiatriana,” se kuulostaa siltä kuin nämä tyhjäpäät ovat osallistuneet heidän kutsumaansa “projisointiin.” En ole mikään psykiatri, mutta kun se tulee joltain tyhjäpäiltä, jotka eivät ole tehneet mangaanin keittämistä rohkeampaa - mitä ikinä se saisikaan aikaan - se kuulostaisi siltä mitä he kutsuisivat "projisoinniksi.” Eivät ne nörtit lentäneet avaruuteen, nousseet maihin vihollisrannalla tai voittaneet kultaa. Sen teimme me! Käymme yhdessä maailmaa vastaan, poikaseni. Sinulla on sisua, mutta vauhti kaipaisi parantamista. Ratkaistaanpa nyt tämä koe! OK. Liian paljon leukailua, liian vähän testailua. Tehdäänpäs hieman tieteilyä.
  • En ole mikään psykiatri, mutta kun se tulee tyhjäpäiltä, jotka eivät ole tehneet mitään ison kirjan lukua rohkeampaa - paitsi Greg, joka tappeli kerran karhua vastaan, mutta häntä ei lasketa - se kuulostaisi sellaiselta, jota he kutsuvat “projisoinniksi”.
 • Tiede ei perustu kysymykselle MIKSI, vaan MIKSI EI. Miksi tutkimuksemme ovat vaarallisia? Miksi et menisi naimisiin turvallisuuden kanssa, jos se on sinulle noin tärkeää. Miksi et keksisi turvaovea, joka ei paukahda persuksillesi matkalla ulos, sillä saat potkut. Et sinä, pojuseni ("koehenkilö" pelissä), pärjäät hyvin. Tarkoitan sinua. Laatikko. Tavarasi. Ulos ovesta. Parkkipaikka. Auto. Hyvästi. Caroline, seuraa häntä ulos. Varmista, ettei hän itke matolle.
 • Onnittelut! Pääsit läpi. Se, että seisot siinä ja kuuntelet minua tarkoittaa sitä, että olet antanut arvokkaan panoksen tieteelle. Olet kansallisaarre. Otamme sinusta kuvan, joten seiso siinä ja hymyile. Ellet sitten ole osa Rutonpoisto Deuterium Fluoridi Laser-testiä ja siinä tapauksessa voisit tehdäkin palveluksen ja pitää suusi kiinni kunnes verenvuoto loppuu. Ja älä huoli: Jos olet yksi meidän DNA-koehenkilöistä ja sinulla on käsi naaman tilalla ja muuta sellaista, kuvaamme sinut kaulasta alaspäin. Aperture Sciencen perustajana ja johtajana kiitän sinua osallistumisesta ja toivon, että, osallistut myös lisäkokeisiin. Suunnittelemme myös jotain hienoa juttua aikamatkailulla. Joten jos et ole ikinä pitänyt isästäsi, mikset tulisi takaisin ja yrittäisi olla hän? Tätä ainetta ei voi päästää ihmisten ilmoille, ennen kuin se on läpikotaisin testattu. Niin kauan kuin pysyttelet hyvässä kunnossa, olet aina tervetullut takaisin. Sano näkemiin, Caroline. Hän on niin kultainen.

70-luku

 • Ymmärrän, että monille teistä 60 dollaria on uskomaton määrä, joten älkää tuhlatko kaikkea... Caroline, mitä nämä ihmiset yleensä ostavat? Repaleisia hattuja? Likaa partaansa? Olemme tehneet joitakin suuria edistymisaskeleita 50-luvulla kehitetyn hylkäämisgeelin jälkeen, mutta sinähän jo tiedätkin sen, ellet ole asunut kiven alla tai jotain. Löysimmekö me näitä koehenkilöitä asumasta kiven alta? Täydellistä. Mutta kuitenkin. Tervetuloa Apertureen. Olet täällä, koska haluamme parasta ja… Caroline, oikeasti? Tämäkö parasta? Ja valitettavasti, sinä olet sitä.
  • Mutta kuitenkin. Tervetuloa Apertureen. Olet täällä, koska me haluamme parhaat koehenkilöt mitä 60 dollarilla saa ja sinä olet ilmeisesti sitä.
 • Ole hyvä ja ihaile seinällä olevaa taidetta. Silmämääräisesti. Älä ota sitä. Älä ota mitään. Ne ovat kaikki naulattuna kiinni. Oikeastaan perun äskeisen. Pistä vipinää kinttuihin. Caroline, onko taide naulattuna seiniin? Unohda. Laita siihen lisää nauloja. Äläkä määrää ketään labran pojista siihen hommaan. Haluan sinun tekevän sen, jotta se tehtäisiin oikein.
 • Tiedän, että sanoin sinun voivan rentoutua parikymmentä minuuttia. Se oli kuitenkin vain mahdollisuus, ei määräys. Voit jatkaa milloin tahansa. Ja älä, hitto vieköön, koske verhoiluun.
 • Noh? Liikkeelle siitä. Se kuusikymmentä dollaria ei piilottele täällä. Se odottaa sinua elämyspallon toisella puolella.
 • Odota, minä tiedä--
 • Joten, sinä saatat pohtia, miksi sinä? Yksinkertaisesti: Ihmiskoehenkilöt saavat aikaan parempia tieteellisiä tuloksia kuin eläimet. Miksi? Ensinnäkin kulkurit, hullut, löytöhenkilöt ja sen-sellaiset voivat tuoda ongelmanratkontakykyä testiympäristöön, laitoksella, joka häpeää alempia ruosteitaan. Toiseksi, sinulla on peukut.
 • Hyvää työtä, astronautti, sotasankari ja/tai olympiavoittaja! Avullasi pystymme muuttamaan maailmaa! Onko tämä päällä? [tap tap] Hei. Te siellä alhaalla. Se on hissi, eikä vessa. [huokaus] Caroline, onko se tosiaan tullut tähän? Hitsit, olet oikeassa. Hiton hyvää tiedettäkin. Emme ole vielä ulkona kisasta Caroline.
 • Jos jotakuta kiinnostaa, mainitsemani lisäansion tienaaminen on vielä mahdollista. Sen eteen ei siis tarvitse tehdä muuta kuin antaa meidän hajottaa sinut osiin. Tämä on kuitenkin edistynyt laitos. Saamme kyllä sinut koottua uudelleen. Otamme pois sinusta löytämämme tauditkin ja vaihdamme kaikki huonokuntoiset elimet. Laitamme sinut kokonaan uusiksi. Uusimme osan elimistä ja rukkaamme muut uuteen uskoon. Plus, poistamme kasvaimet. Suoraan sanottuna, sinunhan pitäisi maksaa meille! Kuitenkin, vapaaehtoisten pitäisi muodostaa jono Elämyspallo Arkimedes Bravon eteen.
 • Kiitos – [mutisee] kiitänkö tosiaan näitä ihmisiä [jatkaa] – että kompuroitte läpi Aperture Sciencen liukumisgeelikokeiden. Olette vaihteeksi olleet hyödyksi yhteiskunnalle ja ihmiskunta on kiitollinen. Jos teillä oli mukananne henkilökohtaisia tavaroita, noutakaa ne nyt. Emme halua vanhoja sanomalehtiä ja keppejä nurkkiin lojumaan. Kun olet kerännyt tavarasi, nappaa hyvityskuponkisi, joka kelpaa Aperture Sciencen lahjakaupassa 60 dollarin arvoiseen ostokseen. Koskethan vain niihin esineisiin, jotka aiot ostaa. Kiitos veroviraston ja patentteja-varastelevien kilpailijoiden, Duluthissa on parkkimittareitakin, jotka tienaavat enemmän kuin me viimeaikoina. Joten budjetissamme ei ole varaa pestä kahvimukeja, joita sinä käsittelet ja päätät olla ostamatta. Caroline, lisää turvatoimia lahjakaupassa varmistamaan, ettei kukaan voi ottaa nokosia t-paitojen näyteikkunassa.

80-luku

 • Meillä ei kuulemma olisi varaa käyttää kuukiviin edes seitsemää dollaria, saati sitten seitsemää miljoonaa. Käytin kuitenkin. Insinöörit sanoivat kuukivien olleen liian epävakaita kokeisiin. Testattiin kuitenkin. Ostin kivet, jauhoin ne ja sekoitin geeliin. Arvaa, mitä selvisi? Jauhettu kuukivi on myrkyllistä. Nyt olen kuolemansairas. Jauhe on kuitenkin myös loistavaa johdinainetta portaaleille.
 • Kun olet tekemässä mahtavaa tiedettä, auttaa kun on positiivinen asenne. Katso vaikka Marie Curieta. Keksi radiologian. Voitti kaksi Nobel-palkintoa. Tyhmä kuin saapas. Ajatteli säteilyn aiheuttavan valon olevan kaunista, käveli ympäriinsä säteilypurkkien kanssa. Hautasi hänet hymy naamallaan.
 • Annas kun kerron sinulle eräästä tyypistä. Eli tuhansia vuosia sitten. Halusi vain muiden olevan ystävällisempiä toisilleen. Ja lopuksi hän uhrasi itsensä pelastaakseen meidät kaikki. Tiedät kai kenestä puhun: Hercules.
 • [kuorsausta] Hercules…
 • Jos siis voimme tallentaa musiikkia levylle, miksi emme voisi tallentaa myös ihmisen älyä ja persoonallisuutta? Panin insinöörit kehittelemään keinoja siihen. Aivojen kartoitus. Tekoäly. Niiden tutkiminen olisi pitänyt aloittaa jo kolmekymmentä vuotta sitten. Mutta luulen, että on liian myöhäistä jossittelulle. Tahdon sanoa – ja sanon tämän nauhalle, jotta kaikki kuulevat sen joka päivä – että jos kuolen, ennen kuin aivoni siirretään tietokoneeseen, Carolinesta pitää tulla uusi johtaja. Hän väittää vastaan ja sanoo, ettei pysty. Hän on niin vaatimaton. Älkää antako hänen kieltäytyä. Kohdelkaa häntä kuten kohtelette minua. Pankaa hänet vaikka minun tietokoneeseeni. Ihan sama. Varmistakaa, että hänestä huolehditaan. Koe oli siinä. Voit palata työpisteeseesi.

Sekalaiset testit

 • Olipa kerran skorpioni ja sammakko. Skorpioni sanoo sammakolle:“Kun sanon ‘hyppää’ en tahdo kuulla ‘kuinka korkealle?’ Se tarkoittaa ettet hyppää!” Sammakko vastaa:“Se kuuluu luonteeseeni!” Oli miten oli, meillä on paljon testejä selvitettävänä ja sinulla kestää kauan kulkusilloilla kulkemisessa ja kyllä, rikoin vertauskuvan jossain kohtaa. Mutta ajatuksen tarkoitus pysyy siinä, että sinun täytyy laittaa vipinää kinttuihisi, poikani.
 • Sinä saatoit huomata joitain varotuskylttejä seinillä. Älä huomioi niitä. Yritän kertoa laskijoille, että vaara on tieteen olennaisosa, mutta he eivät halua kuulla siitä. Aivan kuin kertoisin paradoksista robotilla - saa niiden päät räjähtämään.
 • Äskeinen testi saattoi tehdä luurankosi magneettiseksi. En tiedä miten. Mutta jos olisin sinä, en seisoisi minkään metallisen levyn lähettyvillä.
 • Vain pikavaroitus. Jos huomaat erittäväsi hämähäkinverkkoa sormenpäistäsi tai selkärangastasi, kerro siitä koekumppanille, koska se on oikeastaan tärkeätä.
 • Seuraavassa testissä oleva geeli saa mahdollisesti koko ihosi aurinkovoimaiseksi. Hyväpuoli on, ettei sinun tarvitse nähdä nälkää. Ikinä. Jos olit siis huolissasi vyötärösi koosta: et voi syödä ruokaa vaikka haluaisitkin.
 • Seuraavassa testissä on molekyylidynamiikkaa. Sinä hengität sisääsi pieniä robotteja ja ne optimoivat sinun DNA-säikeitä. Jännittävää juttua. Ehkei mitään tapahdu. Tai ehkä sinulla iso rapukäsi testin lopussa tai kolmen metrin jalat. Se on niistä kiinni. Luota minuun, olen yhtä halukas näkemään lopputuloksen kuin sinäkin.
 • Seuraavassa testissä oleva geeli kalibroivat uudestaan sinun molekyyliset mitkälie, blaa blaa blaa. Pääasia on, ettei sinun täydy käyttää käymälöitä enää. Sinun kehosi prosessoi sen kuten kaiken muunkin. Sivuvaikutuksina voi olla, että kaikki mitä syöt maistuu vastedes virtsalta.
 • Jos et ole kehossa olevien rustojesi ystävä, tulet pitämään seuraavan testin mahdollisista seurauksista. Oikeasti, rustot ovat kuin kitarisat tai toinen munuainen. Kehosi ei halua sitä, sinä et tarvitse sitä. Tervemenoa.
 • Oletko koskaan miettinyt millainen rinnakkaisulottuvuus voisi olla? Noh, älä mieti enää, koska olet Hitler. Jokaisessa rinnakkaisulottuvuudessa ikinä. Sinä. Hitler. Emme tiedä mistä se johtuu. Kuitenkin, jos tapaat hänet seuraavassa testissä, älä tapa häntä. Tiedän, tiedän, se voi olla paha.
 • Me yritämme romauttaa kolmannen ulottuvuuden seuraavassa testissä. Emme kerro missä vaiheessa. Huudat vain kun kaikki alkaa näyttää littanalta.
 • Kun olet suorittamassa seuraavaa testiä, me yritämme testata uutta laitetta ja katsoa, jos se pystyisi lukemaan ajatuksiasi. Älä anna sen määrätä itseäsi. Nyökkää, jos olemme lähellä. Ajattelet volframia. Volframia tai sinkkiä. Vilkuta, jos olemme oikeassa. Ajattelet vedyn elektrolyyttistä tuottamista. Kuinka lähellä se on? Ajattelet vihreää väriä. Sinivihreää. Sinä saatat ehkä miettiä miten minä voin arvata mitä sinä ajattelet ennalta arvatulla nauhalla. Vastaus: paljous. Nauhoitin kaikki Englannin kielen sanat viestiin. Muuten: ajattelet ruokalappuja. Kerro että olen väärässä. Ajattelet vieläkin volframia. En syytä sinua. Se on mielenkiintoista. Hei Caroline. Luulen että hän ajattelee sinua! Fotosynteesi. Tai kinuskia. Bakteereita kinuskissa. Nyökkää jos olen pääsemässä lähelle.
 • Pommitamme sinua parilla säteilyllä seuraavassa testissä. Ei huolia. Me etsimme bakteerista tartuntaa ja tulehduksia sisuksissasi. Laitoimme taudinaiheuttajia odotushuoneen kahviin antaaksemme ripulin lentotukialukselle, joten jos emme huomaa niitä, en osaa sanoa mitä tehdä.
 • Seuraava testi saattaa päivettää silmiäsi hieman. Kysy testitoveriltasi hieman aurinkovoidetta, jota voisit laittaa verkkokalvoillesi, jos epäilet silmiesi olevan liian heikot testiin.
 • Bonustesti on testin sisällä seuraavassa testissä: piilotimme fotonin jonnekin sinne. Löydä se ja kaksikymmentätuhatta dollaria on sinun. Saat myös pitää fotonin.
 • Ihmiskeho sisältää pieniä määriä helkkarin monesta elementistä, joita me emme edes tarvitse. Kuparia, lyijyä, piitä, kobolttia, magnesiumia, hiiltä, happea. Tässä seuraavassa testissä me lähetämme mikroaaltoja sinuun ja kiehutamme turhat elementit pois. Nykyisen hypoteesin mukaan et menetä edes askeltakaan. Oikeasti nyt, mitä hemmettiä koboltti on sinulle ikinä tehnyt? Tervemenoa.
 • Sinun avullasi me voimme ehkä poistaa sydän- ja keuhkotauteja seuraavassa testissä. Täysselitys: me yritämme saavuttaa sen yrittämällä pysäyttää sydämesi ja keuhkojesi toiminnan, ja sitten pumpata sinut täyteen lääkettä, jota olemme kehitelleet. Pikkupräntti selityksessä: Olet uskomattoman urhea ja olemme sinusta ylpeitä.
 • OK, tässä seuraavan testin vuoksi minun piti todella tapella. Kukaan tyhjäpäistä ei uskonut sen olevan tarpeeksi turvallinen. Sanon heille jatkuvasti vaaran olevan osan tiedettä, mutta he eivät halua kuulla sitä. Se on kuin paradoksin kertominen robotille: Se saa niiden päät räjähtämään.
 • OK, tässä seuraavan testin vuoksi minun piti todella tapella. Kukaan tyhjäpäistä ei uskonut sen olevan tarpeeksi turvallinen. Entä sinä? Caroline, katsos tätä. Sinä, mene seisomaan hänen viereen. Sinä isopäinen, mene tuonne. Niin juuri, kaikki riviin seinän eteen. OK, aloitetaanpa. Saat potkut saat potkut saat potkut saat potkut saat potkut.
 • Älä mulkoile poikaseni. Älä huijaa minua. Tunnen mulkoilun kun näen sellaisen. Se ei ole hyvä, terveellinen silmäily ja minä en sellaista salli. Silmien ei pitäisi tuomita. Niiden tulisi lähettää tietoa aivoihin ja hoitaa se. Se on sen työ. Korjauta silmäsi poikaseni. Caroline. Sovi tapaaminen kaikkien insinöörieni kanssa silmäleikkaukseen. Sovi se myös minunkin puolestani. Vastedes jokainen hoitaa silmäilyn oikein.
 • Seuraavassa testissä ammumme joitain isotooppeja silmiisi parantaaksemme yönäköäsi. Jos sinä tunnet jotain sykintää silmiesi takana, se on normaalia ja sen pitäisi heikentyä parissa tunnissa. Jos tunnet nokkimista silmiesi takana, se tarkoittaisi pienen linnun olevan siellä. Emme tiedä miten se on mahdollista, mutta se on työn alla.
 • Mitä mieltä olet jaloistasi? Pidätkö niistä? Hyvä, sillä jos seuraava testi onnistuu, sinulla on niitä viisi.
 • Seuraavassa testissä sinä autat meitä selvittämään miesten kaljuuntumisongelmaa. Jos se toimii, sinulle alkaa kasvaa rehottavaa uutta hiusta välittömästi. Huonopuoli: hammashiuksia.
 • Haluatteko jatkaa patenttieni varastamista? Hyvä on! Tämä meinaa sotaa. Tiedesotaa. Mehevä tiede. Tulet itkemään pahoihin, mustiin satiinityynyihisi sitä päivää, kun olit tekemisissä Cave Johnsonin kanssa. Kuulitko minua? Keksin portaalit! Voin asettaa oviaukon kuuhun ja toisen parkkipaikallesi. Katsotaan vain kuinka monta patenttia varastat, kun leijailet ulkoavaruudessa senkin- Mitä? Kyllä. Tiedän. Tuntuikin sen olevan päällä. Miten voit… tietää? Fantastista. Hyvää työtä. Ja jos haluaisin sen pois päältä- Hyvä, hyvä. Olen iloinen kun se oli päällä. Tarkoituksella. Ja jos haluaisin sen pois päältä- Pam. Niin. Hyvä tietää, pidän siitä. Pidetään kytkin. Siinä kaikki, Caroline.[click]
 • Caroline, hoida puheluni. Minun pitää mennä tapaamaan miestä muulista. Mitä sanoit? OK. Hyvä. Muuli. Menen tapaamaan häntä vessaan. Palaan pian.[1]

Lähteet