Collaborative Disposition Test

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search


Aperture Science Collaborative Disposition Test (suom. Aperture Sciencen Yhteistoiminnallinen Sijoittelutesti) on Portal 2 persoonallisuuskoe, joka on löydettävissä pelin virallisesta blogista.

Testin tuloksina toimii 9 erilaista hahmoa: Aperture Science Tykki, Aperture Science Raskas Apukuutio, Atlas, Cave Johnson, Chell, Doug Rattmann, GLaDOS, P-body, ja Wheatley.

"Tervetuloa, koehenkilö, Aperture Sciencen Yhteistoiminnalliseeen Sijoittelutestiin. Muutamalla lyhyellä kysymyksellä tämä testi tulee määrittelemään sinun persoonallisuutesi avulla testiratkaisutyyppisi. Näin voit edistää tiedettä sopivan koehenkilön seurassa."

Kysymykset

Kysymys 1

Minkä väriset silmät haluaisit itsellesi?
Kullanruskea
Sininen
Ruskea
Harmaa
Vihreä
Pähkinänruskea
Punainen
Musta

Kysymys 2

Näyttäisitkö olevan paremmin koulutettu kuin muut?
Kyllä
Ei

Kysymys 3

Ovatko he väärässä?
Kyllä
Ei

Kysymys 4

Valitse ne kaikki, joita parempi tunnet olevasi:
Olympiaurheilijat
Poliisit
Vanhemmat
Sotasankarit
Filosofit
Astronautit
Tiedemiehet
Toimitusjohtajat
Ei kukaan

Kysymys 5

Tarkkaillaanko sinua parhaillaan?
Kyllä
Ei
En ole varma

Kysymys 6

Oletko koskaan haastanut tieteellistä yhtiötä oikeuteen vammoista, joita olet saanut?
Kyllä
Ei
Vamma estää minua muistamasta

Kysymys 7

Jos voisit poistaa yhden rajoitteen yritystoiminnasta tänäpäivänä, mikä seuraavista se olisi?
Ammatilliset turvallisuussäännöt
Ympäristönsuojelurajoitteet
Kuluttajaturvallisuus
Kaikki yllämainitut

Hahmot

Turret from Personality Test.jpg

Aperture Science Tykki

“Ei hölynpölyä ja aina kiireinen. Sinulla ei ole aikaa mihinkään sellaiseen, joka ei olisi välittömästi näköpiirissäsi. Etsi yhteistyöllisiä koetovereita, jotka voivat kertoa heidän olevan vielä siellä viiden sekunnin välein, ja koehenkilöitä, jotka voivat ratkaista testejä samalla kun he aina seisovat edessäsi."

Companion Cube from Personality Test.jpg

Aperture Science Raskas Apukuutio

”Uskollinen kannattaja ja luotettava. Olet aina valmis luovuttamaan takin selästäsi ystäväsi ympärille, tarjoamassa olkapäätä, johon itkeä tai nousta. Sopivia yhteistyöllisiä koehenkilöitä ovat paidattomat henkilöt, jotka eivät osaa lopettaa itkemistään samalla kun he käyttävät sinua portaana."

Atlas

Atlas

“Rohkea ja valmis kaikenlaisiin seikkailuihin ja mikään ei pelota sinua. Pidät ystävyyttä tärkeänä. Ideaalinen yhteistyökumppanisi on utelias ja herkkä."

Cave Johnson from Personality Test.jpg

Cave Johnson

“Et näe kriisitilanteita vain haastemahdollisuuksina, joista selviät ongelmitta. Olet kykenevä, keinuvalanteinen lahjakas puhuja, itsensä-käynnistäjä. Sovit hyvin yhteen kenen tahansa yhteistyökumppanin kanssa, kunhan he vain ovat hiljaa ja kuuntelevat."

Chell from Personality Test.jpg

Chell

“Päättäväinen ja sitkeä, et lopeta ennenkuin pilma on ratkaistu. Kykenemättömyytesi mahdottomien haasteiden luovuttamiseen tekevät sinusta huonon yhteistyöparin koehenkilöille, jotka luovuttavat mille tahansa haasteelle ja etsivät vastaukset Internetistä."

Ratman from Personality Test.jpg

Doug Rattmann

“Olet hiljainen ja artistinen tyypiltäsi. Tunnet itsesi onnelliseksi, kun saat miettiä ratkaisua hiljaisuudessa yksinäsi. Yhteensopivia yhteistyökoehenkilöitä ovat mm. itseään havannoivat, kuuromykät näkymättömät henkilöt ja mannekiinit."

GLaDOS from Personality Test.jpg

GLaDOS

”Ylimielinen, erittäin älykäs, mahdottoman julma - sinä käytät älykkyyttä ja nokkeluutta kuin nuijaa ja nuijit lähimmäisiäsi passiiviseen luovutukseen. Pidä silmällä yhteistyökoehenkilöitä, joilla on alhainen itsetunto ja huono kuva omasta kehostaan."

P-Body from Personality Test.jpg

P-Body

"Utelias, herkkä - voit analysoida tilanteita ja lähestyä ongelmia huolellisesti. Arvostat ystävyyttä hyvin paljon. Sinun ihanteellinen yhteistyökumppani olisi rohkea ja valmis kaikkeen."

Wheatley from Personality Test.jpg

Wheatley

"Hauska, kireähermoinen, hieman moottoriturpainen - näitä sanoja ihmiset käyttävät sinun kuvaamiseesi, kun he eivät käske sinua olemaan hiljaa. Ihanteellisiin yhteistyökoekumppaneihin kuuluu ihmisiä, joita ei häiritse mutinasi ja tavaroiden hajoittaminen samalla kun he tekevät kaiken työn."