Hätä-älykkyyspolttouuni

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search
Hätä-älykkyyspolttouuni Portal-pelissä.
Did you just toss the Aperture Science Thing We Don't Know What It Does into the Aperture Science Emergency Intelligence Incinerator?
GLaDOS

Hätä-älykkyyspolttouuni on ränni, joka johtaa suoraan sulatusuuniin, joka sijaitsee syvällä laitoksen uumenissa. Sillä on tärkeä rooli Portal-pelissä. Se tekee vain kaksi esiintymistä pelin aikana. Kerran Testikammio 17, liittyen Apukuutioon, ja toisen kerran taistelussa GLaDOSia vastaan, jossa sitä käytetään GLaDOSin persoonallisuusydinten tuhoamiseen.

Tehtävä

Sen tehtävänä on yksinkertaisesti vain polttaa kaikki, joka sen rännistä alas tulee. Portal-pelissä pelaaja pakotetaan tuhoamaan hänen Apukuutio päästäkseen seuraavaan testiin. Pelin viimeisillä vaiheilla, pelaajan täytyy ottaa persoonallisuusydin, joka putoaa GLaDOSista raketin osumasta, ja pudottaa se polttouuniin voittaakseen GLaDOSin.

Triviaa

  • Portal 2-pelin aikana, rappioitunut Hätä-älykkyyspolttouuni voidaan nähdä GLaDOSin vanhassa kammiossa , jossa hän herää uudelleen. GLaDOSin heräämisen jälkeen, hän pudottaa Chellin polttouuniin, josta hän putoaa polttouuniihuoneeseen.

Katso myös