Pneumaattinen Moninaiskuljetusjärjestelmä

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search
Pneumaattinen Moninaiskuljetusjärjestelmän E3-demo mainostuskuva

Aperture Science Pneumaattinen Moninaiskuljetusjärjestelmä on pelin mekaniikka, joka oli alkuperin tarkoitettu esiintymään Portal 2-pelissä. Järjestelmä leikattiin viimeisestä julkaisusta ja sen sijaan se tekee pari esiintymistä. Valve ei ole julkaissut mitään ilmoitusta tekeekö järjestelmät minkäänlaista esiintymistä tulevissa ladattavissa sisällöissä. Pneumaattinen Moninaiskuljetusjärjestelmä oli esitelty testauselementtinä Portal ARGin aikana, yhdessä ASCII-taiteessa, jonka BBS paljasti.

Toiminta

Pneumaattinen Moninaiskuljetusjärjestelmässä on voimakas imuvoima ja siten se imaisee minkä tahansa esineen (tai esineitä), joka asetetaan sen alle. Tyhjiö kulkee myös Portaaleiden läpi ja niitä voidaan käyttää siten Tykkien ja muiden esteiden käytöstä poistamiseen. Imuvoima on myös tarpeeksi voimakas Paneeleiden poistamiseen joissain tilanteissa.

Esineiden poistamisen lisäksi on arveltu, että pelaaja voisi myös vuorovaikuttaa järjestelmän kanssa liikkuakseen nopeasti tai Raskaan Varastokuution tai muiden esineiden siirtämiseen toiseen paikkaan.

Esittely

Portal 2

Katso myös: Portal 2

Vaikkei se esiinnykään testauselementtinä Portal 2-pelissä, se voidaan nähdä useaan otteeseen.

Katso myös