Liukumisgeeli

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search
Liukumisgeelin lähetin.
Thank you - I can't believe I'm thanking these people - for staggering your way through Aperture Science's propulsion gel testing. You've made some real contributions to society for a change, and for that, humanity is grateful.
Cave Johnson

Liukumisgeeli on kirkkaan oranssin värinen geeli, joka vähentää esineiden kitkaa pinnoilla, johon geeliä laitetaan. Liukumisgeeli lisää myös huomattavasti nopeutta esineissä samalla, kun niiden kitka vähenee. Tämä saa esineet liukumaan ja niitä voi työntää helpommin. Liukumisgeeliä käytetään yhdessä hylkimisgeelin kanssa, jolloin pelaaja voi kulkea huomattavia matkoja paikoissa, joissa on mahdotonta kulkea portaaleiden kautta.

Havainnollistus

Asiaan liittyvät saavutukset

Kitkatonta menoa
Kitkatonta menoa
Hallitse vauhtigeelin käyttö

Galleria

Historia

  • "Liukumishyytelöksi" markkinoituna ja ruokavaliolisukkeena suunniteltu makea ja melkein myrkytön lasikuidun muoto lisää minkä tahansa sen jälkeen nautitun ruoan nopeutta ruoansulatuskanavassa, eikä keholla ole täten aikaa imeä ruoan kaloreita.
    • Liukumishyytelö vedettiin myynnistä, koska huomatiin, että ruoansulatus on osana tärkeitä kohtia syömisessä, kuten esimerkiksi ruoan hajoitus pieniin, hallittaviin paloihin, ennenkuin ne poistetaan väkivalloin kehosta.